WordPress WooCommerce Webshop

En woocommerce webshop, der skiller sig ud og genererer salg

Har du i forvejen en fysisk butik, men som ikke når ud til alle dine digitale kunder? Med en woocommerce webshop kan du sælge dine produkter online. Ofte vil det være en udvidelse af forretningen at få en webshop. Det kan vi godt forstå er et stort skridt. Men det skal ikke afskrække dig.

Onlineafdelingen giver dig ubegrænsede muligheder

Vi er super-nørder, der kort sagt kan alt inden for udvikling af WordPress hjemmesider og woocommerce webshops. Vi kan derfor tilbyde et komplet system med et ubegrænset antal varenumre, variantstyring, lagerstyring, kundehåndtering og integration til diverse økonomisystemer.

Vi påstår derudover at have et af markedets mest brugervenlige systemer, hvilket gør, at du trygt kan lade os være eksperter, men samtidig efterfølgende har fuld kontrol over alle elementer af woocommerce webshoppen – det skal du selvfølgelig have, da det er dig, der ejer den!

Onlineafdelingen er den kompetente samarbejdspartner

Og ja, det er ganske oplagt! En woocommerce webshop uden en salgsstrategi er som et hus uden tag: Det sidste afgørende element mangler – og det kan mærkes!

Du skal derfor vælge et online marketing bureau, der forstår at sætte sig ind i din eksisterende forretning: Vi skal sørge for, at din woocommerce webshop afspejler din forretning og værdier – men vi skal også forstå dine kunders adfærd, behov og ønsker.

Vi forstår den skarpe konkurrence

Der findes ikke to virksomheder, der er ens – det særlige ved dig skal afspejles i din webshop. Troværdighed, professionalisme, skarpt og overskueligt design samt let tilgængeligt produktvalg – alt det skaber tillid til dig som leverandør, og det øger chancen for at du bliver valgt.

Det er dælme svært for kunder at vælge den rigtige webshop! Det er en uoverskuelig jungle, så vi må godt hjælpe dem lidt på vej!

Alt dette sætter vi en ære i at arbejde fokuseret med – nok er vi vilde med design, udvikling og kodning, men vi er lige så vilde med at se, at vores kunder oplever en enorm værdi ved vores produkt og samarbejde.