Google AdWords

Vi øger daglig vores kunders omsætning

Hos Onlineafdelingen har vi samlet nogle af de største kompetencer inden for SEM (Search Engine Marketing) – herunder Google AdWords. Vi sætter os grundigt ind i din virksomhed og dine specifikke kampagner for at få dit website til tops i Googles søgeresultater. Vi tager udgangspunkt i dine forretningsmål for at realisere din kampagnes potentiale. Vi bygger kvalitetssøgetermer og højt rentable kampagner, hvor søgeord, landing page og Google-annonce går op i en højere enhed. Vi monitorerer dine kampagner, rapporterer regelmæssigt og tester løbende dine keywords, så du får den højeste ROI. Lad os komme igang!

 

 

Rentabel markedsføring med Onlineafdelingen

Med Google AdWords får du rentabel markedsføring, som er nem at monitorere og giver hurtige, målbare resultater med det samme!

Hvis den er sat ordentligt op af en Google AdWords specialist, vel at mærke. En strømlinet, veltilpasset AdWords-kampagne rammer målsegmentet der, hvor det er allermest købeklart og er i markedet efter netop dit produkt. AdWords har den fordel for dig, at du kun har omkostninger, når kunden klikker på din annonce. Med andre ord får du din annonce vist gratis – med al den awareness, dette kan medføre – samtidig med, at du kun betaler for, at nye, potentielle kunder klikker sig ind på din website. Hos Onlineafdelingen hjælper vi dig med alt i forbindelse med din AdWords-kampagne – fra udvælgelse af søgetermer og keywords til udfærdigelse af annoncer, opbygning af landing pages, monitorering og justering af kampagnen samt evt. opfølgende remarketing-kampagner og email-marketing.

Med Google Partner-badget er Onlineafdelingen anerkendt som en pålidelig samarbejdspartner for Google og vores kunder. For at opnå Partner-badget skal man gennemgå en række eksaminer inden for Search Advertising, Display Advertising, Mobile Advertising, Video Advertising eller Shopping Advertising. Google Partner-badget er din garanti for, at Onlineafdelingen er anerkendt af Google som AdWords specialister. Ring til Onlineafdelingen på 70 21 17 10 eller skriv på [email protected] og få en snak om din virksomheds AdWords-strategi.